Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.08.09. 15:27

15. Sziget. Pénz Pénz Pénz

A héten megkezdődödtt a 15. Sziget fesztivál, de ennyire nagy pofátlanság még szinte soha nem volt.  Az nem elég hogy 8000 forint egy napijegy, és ennyiért legalább áram lehetne a nagyszínpadon . de még a civil szervezeteknek is jegyet kell venni. Szóval adott egy szervezet aki saját pénzből, önkéntesek segítségével probálja az adott témára felhívni az emberek figyelmét. de a sziget szervezői még róla is lehúznak egy bört, mert van pofájuk. Így történhetett meg hogy több hónapi szervezés után a Zöld Udvar megjelenése még mindig kétséges volt, de szerencsére a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium támogatásával kijutottak. Ha már kint vannak akkor érdemes meglesni mit kínálnak. A program többnyire dokumentumfilmek vetítése,  ökolábnyom számítás :) , különböző zöld technologíák bemutatása,  kvíz és még rengeteg más dolog. Nézz be hozzájuk, biztos érdekesnek találod. :)

Szólj hozzá!

Címkék: civil zöld öko




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr96136085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása