Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.07.07. 09:49

E-szám.hu

Gondolom már mindenki hallott ezekről a bizonyos E számokról. Ezek az EU-ban engedélyezett étel adalékanyagokat jelölik. Szinte képtelenség olyan kaját vásárolni amibe ne lenne lenne pár csodálotas E-cucc. Sokan támadják az E számokat mivel allergiás reakciót okoznak ugyanis az emberek 99% egyáltalán nem tudja hogy mi mit jelent. Sok ilyen adalékanyagnak csupán annyi köze van az ételhez hogy később romlik meg vagy szebb lesz a színe. Aki kiváncsi hogy mit eszik annak itt van egy csodálatos oldal az E-szam.hu. Az oldaon rákereshetünk típusra, névre és magára a számra is. Így egyből megvilágosodunk hogy mennyi sz*rt eszünk meg ebbe a hájtek világba.

Szólj hozzá!

Címkék: eu étel e szám




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr77113317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása