Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.08.08. 13:35

Lista az E 412-t tartalmazó élelmiszerekről.

Pár napja kiderült hogy a magyarországon kapható élemiszerek egy részébe E 412 jelzésű adalékanyag került. E 412 másnéven guar-gumi és mérgező. Azóta probálom elkerülni az olyan élemiszereket amelyekben megtalálható. A kukabuvár.hu-ra feltettek egy listát ami több mint száz élelmiszert jelöl amelyek guar-gumit tartalmaznak  Lista itt.

1 komment

Címkék: e szám




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr85135194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molettibaba 2007.08.16. 11:42:29

Szia! Álltalában én is elkrülöm a tul sok "műanyagot" tartalmazó élelmiszert! A listát nézve és reggel körülnézve a polcokon tulajdonképpen arra jutotam,hogy szinte lehetetlen "tiszta" dolgokat vásárolni. Próbálkoztam BIO dolgokkal de azok meg nagyon drágák. Kicsit el vagyok keseredve!!!
süti beállítások módosítása