Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.05.04. 21:44

Mi is ez?

Mint a névből gondolom rájöttel itt főként eme csodálatos planétáról olvashatsz. Szerintem mindenki tehet vmit hogy jobbá tegye a környezetét. Persze most mindenki azt gondolja hogy ő ugyan mit tehet? Egyedül senki sem képes csodát tenni. Jelenleg senki nem is várja el. De ha mindenki csak egy kicsit odafigyelne hogy mit tesz, mit vásáról, és főleg hogy mennyit. Nem is gondolná hogy mennyit tett a környezete megóvásáért. Ok. A mai világban teljességgel lehetetlen hogy az életünket teljesen átrendezzük ezen elveknek megfelelően, de egy kicsit mindenki hozzátehet. Remélem majd az itt leírtak egy része felkelti az érdeklődésedet. Nem kell csoda. Csak egy kis odafigyelés. :)

Szólj hozzá!

Címkék: föld környezetvédelem kék bolygó




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr7270939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása