Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2014.01.31. 13:02

Rég írtunk, de még megvagyunk

Mostanában nem igazán frissül a blog és ahogy visszanézek itt hónapokra kell gondolni. Sajnos nem igazán van idő írni, mert kevés a szabadidő és ami van azt inkább elviszi mostanában valami más. Azért az oldal témájához kapcsolódóan ajánlok pár dolgot, pontosabban pár puzzle és társasjátékot.

Puzzle játékokpuzzle.jpgzött van sokféle természeti és tájkép amiken a világ minden táján lévő csodaszép természet alkotta dolgokat lehet megtekinteni és kirakni. Elég csak megnézni az 1000 db-os puzzle kínálatot és máris látható, hogy van itt alpesi falu, Ayers Rock sőt még kanadai hegyvidék puzzle is(nagyon szép). Aki a nagyobb kirakósokat keresi az is talál magának jó pár csemegét a 2-3000 db-os puzzle játékok között.

Ha társas, akkor elég tág témakör van ugyebár, hisz minden társas más, de pl az Idővonal társasjátékot érdemes megtekinteni, amivel nem csak jól szórakozunk, de még tanulunk is  pár dolgot.

Szólj hozzá!




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr615791413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása