Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.06.05. 09:20

Hozd vissza Sam!

Az ÖKO-Pannon Kht. és az Electro-Coord Magyarország Kht a helyi önkormányzatokkal együttmőködve 11 városban idén is megrendezi a "Hozd vissza Sam!" elnevezésű hulladékgyűjtő akciót. A program lényege hogy azok a lakosok akik a mai napon a kijelölt a gyűjtőhelyre viszik az a szemetet különböző ajándékokat kapnak cserébe. Papírért újrahasznosított papírból készült jegyzettömböt, gyerekeknek mesekönyvet. Műanyagért és fémhulladékért hűtőmágnest. Üvegért bevásárló vászontáskát. Elektronikai hulladékért pedig tollat vagy jegyzettömböt, gyerekeknek kifestőt vagy lufit adnak ajándékba.
Talán ha több ilyen akció lenne az emberek jobban oda figyelnének arra mit és hova dobnak ki.

Szólj hozzá!

Címkék: szemét szelektív




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr4893124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása