Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.06.08. 11:36

Felére csökken a CO2 kibocsáltás

A rostocki G8 csúcstalálkozón az állam- és kormányfők megállapodtak abban hogy 2050-ig 50 százalékkal csökkenteni kell a széndioxid kibocsáltást. Nagy előrelépésnek veszik hogy ezúttal USA is csatlakozik az egyezményhez. Reményeik szerint Kínát és Indiát is be tudják vonni a megállapodásba. Az közös megállapodás a 2012-ben lejáró kiotói egyezmény helyébe lépne.

2 komment

Címkék: környezetvédelem g8 co2




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr3294879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sipos zsuzsa 2008.02.06. 19:00:34

Mi a különbség az autók által kibocsájtott CO2, és az ásványvízben lévő között? Köszönöm a választ előre is!

_zsolti_ · http://flashgames.blog.hu/ 2008.02.10. 08:11:21

Semmi különbség nincs. Széndioxid az széndioxid, akárhol nézzük. :) Itt nem azzal van a gond, hogy széndioxidot termel, hanem azzal, hogy mennyit. Mert például az emberek is széndioxidot lélegeznek ki, de közel se olyan nagy mennyiségben, mint pl egy régi autó. De ide vehetnénk összehasonlításként a Földön élő összes állatot, mert mind széndioxidot termel. De ez mind eltörpül a gyárak és autók által kibocsátott széndioxid mennyiség mellett.
süti beállítások módosítása