Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2011.07.26. 21:52

Fogyókúra és Diéta

Sokan egyre több időt szentelnek annak, hogy lefogyjanak. Sokan nekiállnak sportolni, ami egy szuper dolog és én is művelem, de ahhoz, hogy valakinek sikerüljön is leadni pár kg-t lehetőleg normálisan kell csinálni. Az első ilyen lehetőség a diéta, amiből már ezer féle van és szinte mindenki tud magának valami megfelelőt találni. Ha nem haladna olyan ütembe a fogyókúra, akkor lehet nem ártana kicsit mozogni, meg amúgy is. Elég naponta kicsit biciklizni, sétálni, esetleg tornázni és a kettővel együtt már egész jó lehet pár kg-t leadni. Itt a nyár, ami remek alkalom egy kis fogyókúra elkezdésére.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár diéta




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr753102520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása