Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.05.11. 11:28

Faültetés az állatokért

Nem mindennapi módon ünnepli fennállásának 15. évét a Noé Állatotthon: faültetésre vár minden állatbarátot május 12-én, szombaton 10 és 14 óra között telephelyén, a XVII. kerületi Csordakút úton.

Budapest legnagyobb állatotthona és a Magyarországi Föld Egyesület arra kér minden látogatót, hogy egy-egy facsemetével vagy bokorral köszöntse fel szombaton az Állatotthont. A növényeket akár azonnal el is ültethetik a helyszínen. A szervezők várják azokat, akik csak az ültetésben szeretnének részt venni, illetve azokat is, akik néhány fával, bokorral támogatnák az eseményt, de a fizikai munkában nem tudnak részt venni.

Az Állatotthon a nemsokára felépülő cicaház és kölyökkutya-karantén 6000 négyzetméteres területét szeretné minél több növénnyel körbevenni, hogy megfelelő környezetet biztosítson az állatoknak.

Elsősorban gyümölcsfákat és sövénynek alkalmas bokrokat várnak, illetve bármilyen csemetét, amely jól alkalmazkodik az éghajlathoz, például nyír-, kőris-, tölgy- és juharfát, aranyesőt, futónövényt. A szervezők kérik, hogy aki teheti, vigyen magával ásót, lapátot az ültetéshez.

Forrás: NGO

Szólj hozzá!

Címkék: fa állat növény




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr7374092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása