Kék Bolygó

Minden ami a Kék Bolygóval kapcsolatos. Állatok, növények, tengerek, óceánok. Cikkek, hírek. Környezetvédelem kicsiben, okosan. :)

Utolsó kommentek

2007.05.18. 12:17

Összefogás a Rába védelméért.

Nemrégiben magyar önkéntesek saját költségen azon munkálkodtak hogy mind az osztrák mint a magyar szakaszon megtisztitsák a Rába folyó partját.
Az elmúlt napokban közös megállapodás született a magyar és az osztrák környezetvédelmi minisztérium között egy 12 tagú kutatócsoport felállítására. A csoport célja a Rába habzása okának megállípítása és megszüntetése. Az akciócsoport 6 osztrák és 6 magyar szakértőből fog állni. Ha a vizsgálatok során megállapítanák hogy ausztria felelős a szennyezésért akkor az osztrák kormány  saját költségen elhárítaná a problémát.

Szólj hozzá!

Címkék: rába folyó




A bejegyzés trackback címe:

https://kekbolygo.blog.hu/api/trackback/id/tr3178680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása